XGEO GC80 digitális röntgen

XGEO GU60 digitális röntgen

XGEO GR40 digitális röntgen

Samsung Medison digitális röntgen készülékek

XGEO GC80

Samsung : Samsung
Digitális röntgen készülékek a Samsungtól

XGEO GC80 digitális röntgen készülék

Samsung Medison GC80 digitális röntgen készülék

FPD (Flat-panel detektor)

A Samsung a vezető TFT-technológiáján alapuló ALDAS (Advanced Low Dose Amorphous Silicon Sensor)-technológiáját használja az ultraérzékeny FPD-knél (flat panel detektor). Az ALDAS fokozza a páciensek biztonságát és a diagnózis megbízhatóságát a különösen csekély sugárdózis mellett készített nagyfelbontású képekkel. Ez a kompakt, könnyű és hordozható detektor biztosítja a legnagyobb hatékonyságot és felhasználóbarát kialakítást a radiológiai munkavégzés során.

Smart Stitching (intelligens összeillesztés)

GC80 smart stitching (intelligens összeillesztés)

A Samsung innovatív Smart-Stitching funkciója biztosítja a teljes test, teljes gerincoszlop és teljes láb felvételek egyszerű és teljesen automatikus készítését. Ennél az üzemmódnál maximum 5 felvétel kerül összeillesztésre egy teljes képpé.

Könnyű kezelés

A Samsung "Humanoid" robottechnikájának köszönhetően a 3D-röntgenstativ különösen csekély erőkifejtéssel mozgatható minden irányba. Ez a munkát kényelmesebbé teszi és javítja a munkafolyamatot.

 

Teljesen automatizált

  • Automatikus pozícionálás Az előkészítési idő és a munka jelentős csökkentése a végtelen számú, vizsgálathoz rendelt teljesen automatikus pozícionálási funkciónak köszönhetően.
  • Automatikus követés Az automatikus érzékelő és röntgenstativ követés további munkafolyamat optimalizálást biztosít az összes vizsgálat végrehajtása közben.
  • Automatikus szinkronizálás Egyetlen "gombnyomással" tudja a detektort a központi sugárhoz igazítani.
  • Automatikus parkolás Az automatikus parkolás funkció gyors és különösen kényelmes pácienselhelyezést biztosít mind a páciens, mind a kezelőszemélyzet számára egyetlen "gombnyomással"

 

Pozícionálási segédlet

 Pozícionálási segédlet 

A pozícionálási segédlet a páciens elhelyezésének és elrendezésének grafikus támogatása, ami ezzel biztosítja a munkafolyamatok gördülékenységét különösen a ritkán végzett vizsgálatok esetén.

6 irányba állítható asztal

 6 irányba állítható asztal 

A Bucky-asztallap hosszanti és keresztben történő mozgatása kényelmes és gyors pácienselrendezést tesz lehetővé. A Samsung XGEO GC 80 Bucky-asztala az innovatív és funkcionális dizájnnak köszönhetően az összes páciens számára - beleértve a gyermekeket, kerekesszékes és súlyosan sérült pácienseket is - optimális hozzáférést biztosít. A távirányító és lábkapcsoló segítségével 54,5~90 cm között beállítható asztalmagasság lehetővé teszi a páciensek abszolút egyszerű és kényelmes áthelyezését.

THU-érintőképernyő

30,4 cm-es érintőképernyős kezelőfelület

Minden vizsgálati paraméter automatikusan átvitelre kerül a röntgencsőn található 30,4 cm-es érintőképernyős kezelőfelületre. Ezzel lehetővé válik a röntgenhelységekben a paraméterek gyors illesztése, és tovább egyszerűsíti a készülék használatát.

Távirányítás

 Digitális röntgen vezérlése távirányítással

  • Távirányítóval: A készülék legtöbb funkciója vezérelhető a távirányítóval csökkentve ezzel az ingázást a felvételi hely és a vezérlőszoba között
  • Vezetéknélküli lábkapcsolóval: A vezetéknélküli lábkapcsoló praktikusan bárhonnan lehetővé teszi az asztal pozíciójának beállítását és fokozza a páciens és a kezelőszemélyzet biztonságát

AEC & DAP

 Automatikus expozíció vezérlés 

Az AEC (automatikus expozíció szabályozás) funkció szabályozza a röntgen (X-ray) adagokat megakadályozva azt, hogy a pácienst szükségtelen sugárzásnak tegyük ki. A kollimátor DAP érzékelője mutatja a páciens X-ray adagját és a kezelőszemélyzet az adagolást hatékonyan menedzselheti a PACS szervernek küldött DAP információk felhasználásával.

Ütközéselkerülő érzékelő

Ütközéselkerülő érzékelő

A THU több, mint 6 ütközéselkerülő érzékelővel rendelkezik - amelyek érzékelik az objektumokat és a személyeket - ezzel biztosítva azt, hogy a felhasználó és/vagy a páciens ne ütközhessen össze a készülékkel.