XGEO GC80 digitális röntgen

XGEO GU60 digitális röntgen

XGEO GR40 digitális röntgen

Samsung Medison digitális röntgen készülékek

XGEO GR40

Samsung : Samsung
Digitális röntgen készülékek a Samsungtól

XGEO GR40

FPD (Flat-panel detektor)

Digitális flat-panel detektor

A Samsung a vezető TFT-technológiáján alapuló ALDAS (Advanced Low Dose Amorphous Silicon Sensor)-technológiáját használja az ultraérzékeny FPD-knél (flat panel detektor). Az ALDAS fokozza a páciensek biztonságát és a diagnózis megbízhatóságát a különösen csekély sugárdózis mellett készített nagyfelbontású képekkel. Ez a kompakt, könnyű és hordozható detektor biztosítja a legnagyobb hatékonyságot és felhasználóbarát kialakítást a radiológiai munkavégzés során.

Analógból digitálisat egyszerűen

A Samsung XGEO GR40 detektor adapterrel és a Samsung CsI flat panellel egyszerűen és gyorsan átalakítja a hagyományos film-alapú analóg röntgen rendszerét digitális röntgen rendszerré.

Detektor adapter

 Samsung detektor adapter 

A digitális átalakítás 3 egyszerű lépésből áll. A már meglévő röntgen készülék digitális röntgenné alakítható első lépésként a Samsung detektor adapter, másodikként a digitális flat-panel detektor behelyezésével, és végül a fedél becsukásával.

Samsung állvány

 Manuális Samsung állvány (opcionális tartozék) 

A Samsung XGEO GR40 Retofit készlet megvásárlásakor lehetősége van az opcionális egyszerű és elegáns manuális állvány megvásárlására is, amellyen az ergonómikus dizájnak köszönhetően könnyebben tudja az FPD-t a detektor adapterbe helyezni.