XGEO GC80 digitális röntgen

XGEO GU60 digitális röntgen

XGEO GR40 digitális röntgen

Samsung Medison digitális röntgen készülékek

XGEO GU60

Samsung : Samsung
Digitális röntgen készülékek a Samsungtól

XGEO GU60 digitális U-karos röntgen készülék

FPD (Flat-panel detektor)

A Samsung a vezető TFT-technológiáján alapuló ALDAS (Advanced Low Dose Amorphous Silicon Sensor)-technológiáját használja az ultraérzékeny FPD-knél (flat panel detektor). Az ALDAS fokozza a páciensek biztonságát és a diagnózis megbízhatóságát a különösen csekély sugárdózis mellett készített nagyfelbontású képekkel. Ez a kompakt, könnyű és hordozható detektor biztosítja a legnagyobb hatékonyságot és felhasználóbarát kialakítást a radiológiai munkavégzés során.

 

Rugalmas U-kar

XGEO GU60 digitális U-karos röntgen készülék

Az XGEO GU60 egy univerzális karos készülék, melyet könnyedén állíthat be a páciensek különböző testrészeinek felvételéhez. Az U-kar széles vállainak - amelyek elforgathatók +120 ~ -30 fokban, és az SID beállítási tartománynak - amely 100~180 cm között állítható be - köszönhetően az XGEO GU60 a páciensről nagyon kis helyen képes különböző pozíciókból felvételt készíteni

Színes LED-es üzemállapot kijelzés

Színes LED állapotjelzés

A felhasználók és a páciensek egyszerűen követhetik a felvételi folyamatok üzemállapotát a 4 különböző színű LED világításnak köszönhetően. A zöld szín jelzi a "készenlétben" állapotot, a kék jelzi a "beállítás"-t, a narancs jelzi a "felvétel" és a piros jelzi a "veszély" állapotokat. Ez a felhasználóbarát funkció könnyen ellenőrizhetővé teszi a készülék üzemállapotát.

Könnyű kezelés

A Samsung "Humanoid" robottechnikájának köszönhetően a 3D-röntgenstativ különösen csekély erőkifejtéssel mozgatható minden irányba. Ez a munkát kényelmesebbé teszi és javítja a munkafolyamatot.

 

Automatikus pozícionálás

Az automatikus pozícionálási funkció emlékszik a leggyakrabban használt pozíciókra és automatikusan dönti az U-kart azokba a pozíciókba.

Pozícionálási segédlet

Pozícionálási segédlet

A beépített segédlet számos felvételi pozíciót jelenít meg a felhasználónak a könnyebb felvételkészítés segítése érdekében.

Távirányítás

  

A készülék legtöbb funkciója vezérelhető a távirányítóval csökkentve ezzel az ingázást a felvételi hely és a vezérlőszoba között. 

THU-érintőképernyő

30,4 cm-es (12-colos) érintőképernyős kezelőfelület

A nagy 30,4 cm-es (12-colos) érintőképernyő a THU-n javítja a használhatóságot az elkészített felvétel gyors megjelenítésével és az egyszerűen használható kezelőfelület által.

AEC & DAP

Az AEC (automatikus expozíció szabályozás) funkció szabályozza a röntgen (X-ray) adagokat megakadályozva azt, hogy a pácienst szükségtelen sugárzásnak tegyük ki. A kollimátor DAP érzékelője mutatja a páciens X-ray adagját és a kezelőszemélyzet az adagolást hatékonyan menedzselheti a PACS szervernek küldött DAP információk felhasználásával.

Ütközéselkerülő érzékelő

 Ütközéselkerülő érzékelő 

A THU több, mint 6 ütközéselkerülő érzékelővel rendelkezik - amelyek érzékelik az objektumokat és a személyeket - ezzel biztosítva azt, hogy a felhasználó és/vagy a páciens ne ütközhessen össze a készülékkel.