XGEO GC80 digitális röntgen

XGEO GU60 digitális röntgen

XGEO GR40 digitális röntgen

Samsung Medison (SonoAce) ultrahang szerviz

Samsung Medison (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek magyarországi hivatalos és kizárólagos márkaképviselete és márkaszervize.

 

Kizárólagossági nyilatkozat letöltése

 

Medison ultrahang készüléke van?  Akkor Ön már megtette az első - és egyben legfontosabb - lépést a megbízható ultrahang készülékre épülő praxis kialakításában.

Hisszük, Magyarországon is kialakulóban van az a mind szélesebb vásárlói, felhasználói réteg, mely nem csupán a vételárat mérlegeli műszerei valamint a kapcsolódó szolgáltatások beszerzésekor, hanem tisztában van a megvett eszköz műszaki állapotának és üzem-biztonságának folyamatos megfelelő szinten tartásának fontosságával, a kapcsolódó szerviz- és háttérszolgáltatás nélkülözhetetlenségével.

Úgy véljük cégünk felismerte a piac ezen kihívását és alkalmazkodott a vevői igényekhez, gyártói fejlesztésekhez. Valamennyi általunk nyújtott szolgáltatás tervezése és megvalósítása során elsődleges célunk Ügyfeleink elégedettségének kivívása, hosszú távú, megbízható üzleti kapcsolat kialakítása, kedvező árú, de ennek ellenére kiemelkedő szolgáltatási színvonalú munkánk eredményeként.

A Sonarmednél (Samsung Medison ultrahang készülékek magyarországi képviseleténél) az ügyfél körül forog a világ.

Cégünk végzi a Samsung Medison ultrahang gyár teljes típuscsaládjának szervizelését, javítását. Ezek a készülékek SonoAce, SonoVet, SonoRex, MySono típusnevek valamelyikével kerültek, kerülnek forgalomba. A Medison 1995-től az ausztriai Kretz gyár tulajdonosaként Európában a SonoAce készülékeket néhány évig Kretz SonoAce készülék megjelöléssel is forgalmazta. Ezek a készülékek szintén a Samsung Medison gyár gyártmányai.

Ha bármilyen technikai, kezelésbeli vagy egyéb a készülékkel kapcsolatos kérdés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

 

Tisztelettel                                   

Sonarmed Kft. Samsung Medison (SonoAce) szerviz részlege