XGEO GC80 digitális röntgen

XGEO GU60 digitális röntgen

XGEO GR40 digitális röntgen

SAMSUNG MEDISON

Samsung és Medison - együtt a jobb holnapért, Láss többet az életben

Samsung Medison ultrahang-diagnosztikai készülékek

Professzionális SAMSUNG MEDISON (SonoAce) ultrahang-diagnosztikai készülékek minden orvosi területre. Szülészeti, nőgyógyászati, radiológiai, echocardiographiai, urológiai, mozgásszervi stb. ultrahang készülékek a hordozható mérettől a csúcsteljesítményű echocardiografiai és 3D, 4D ultrahangokig.


2011.04.25. Ettől a naptól kezdve a Medison ultrahang készülékek:

SAMSUNG MEDISON ultrahangok


Professzionális Medison ultrahang készülékek

2010.

25 éves a MEDISON 2010-ben

  2010-ben ünnepelte a MEDISON fennállásának 25. évfordulóját, amely alkalomból a gyár egész évben folyamatos kedvezményekkel, akciókkal kedveskedett meglévő és leendő ügyfelei, felhasználói számára.

  A Samsung Medison egy 1985-ben alakult globális, orvostechnikai berendezéseket gyártó vállalat, a Samsung Electronics leányvállalata. Küldetése, hogy egészséget és jól-létet hozzon az emberek életébe. A vállalat ultrahangos diagnosztikai rendszereket gyárt világszerte, különféle gyógyászati területeken történő felhasználásra. A Samsung Medison hozta forgalomba 2001-ben a Live 3D technológiát, és mivel 2011 óta része a Samsung Electronics-nak, ezért a hatékony és megbízható diagnózisok érdekében ultrahangos eszközeiben felhasználja az informatikai, képfeldolgozási, félvezető és kommunikációs technológiákat is.